A Sportfoodról

A SportFood-ról

Rendszeresen, vagy hobbi szinten sportolsz?

Odafigyelsz arra, hogy megfelelően táplálkozz?

Esetleg a súlyod vagy a testzsír százalék beállítása a célod?

Akármelyik felvetés is igaz rád, bizonyára szembesültél már azzal, hogy otthoni körülmények között betartani az étkezésre vonatkozó előírásokat igen nehéz. Ki kell számolni az alapanyagok tápértékét, kalória, zsír, fehérje, stb. tartalmát, ahhoz, hogy megfelelő étrendet tudj tartani. Aztán be kell vásárolni a megfelelő alapanyagokat, el kell készíteni az ételeket, úgy, hogy a megfelelő eljárásokat alkalmazd és ne sérüljön az étel bel tartalma. Azután ki kell porcióznod, hogy aznap miből mennyit eszel. Végül jöhet a rom eltakarítás.
És ezt nap mint nap ismételni.
Még így elolvasva is nagy macera, nemhogy minden nap ezzel töltsd az időd jelentős részét.

Rendszerünket és konyhánkat úgy alakítottuk ki, hogy minden terhet levegyünk a válladról és a lehető legjobb minőségű ételeket kapd a legfrissebben elkészítve. Épp ezért a rendelésedet mindig frissen, előző éjszaka és aznap hajnalban készítjük el, friss és egészséges alapanyagokból.
Az alapanyagok megválasztásánál nem csak a frissességre fektetünk nagy hangsúlyt, hanem a modern táplálkozási tudomány megállapításait is figyelembe vesszük. Ennek érdekében szerepelnek kínálatunkban a különböző teljes kiőrlésű és reform gabonák is. Az ételeinket kíméletes eljárásokkal készítjük és egészséges összetevőket használunk. (pl. himalájai só, extra szűz olíva olaj stb.)
Konyhánk nem az ebéd szállításban megszokott nagyipari futószalag. A maximális  odafigyelést, minőséget és finom ízeket csak házias konyhával lehet biztosítani ahol minden munkafázis emberi munka és odafigyelés eredménye.

A testépítés szerelmeseinek ideális étrendA testépítés szerelmeseinek ideális étrend

Egy testépítőnek mindennapi élete során rengeteg mindenre oda kell figyelnie, hogy a hétköznapokon és a versenyeken is csúcsformában legyen. Ezért is nagyon fontosak a mindennapi edzések és természetesen a megfelelő étrend.

Ha betartod ezt a két dolgot, és van hozzá elegendő akaraterőd, kitartásod akkor nagy sikereket érhetsz el!

Ha a testépítő étrend és a sok mozgás, edzés mellett döntesz, akkor garantáltan erős lesz az immunrendszered, jobb lesz a közérzeted, mentálisan és fizikailag is a toppon leszel, gyarapodnak izmaid és folyamatos sikerélményeid lesznek, amik előre visznek a jövődet illetően!

Tehát nagyon fontosak a testépítéshez is az egészséges ételek, ezért mi is arra törekszünk, hogy minél egészségesebb, és változatosabb ételeket készítsünk ügyfeleink számára! Mert nekünk számít a Te sikered!

Testépítő vagy és szükséged van finom, mégis egészséges testépítő ételekre? Egyszerűen csak szeretnél formába lendülni, melyhez elengedhetetlennek érzed a sporttáplálkozást? Nézz körül weboldalunkon, és válassz testépítő ételeink közül! Rendelj tőlünk gyorsan és egyszerűen!

További sikereket kívánunk!

A sporttáplálkozás irányelvei: mit, mikor együnk?

Aki rendszeresen sportol, annak bizony oda kell figyelni arra, hogy mikor és mennyit eszik. A szervezet nagy igénybevételnek van kitéve, így fontos az ásványi anyag és az energiapótlás, azonban nem mindegy ezt hogyan tesszük. Az izmok növekedése érdekében is oda kell figyelni a táplálkozásra.

A sporttáplálkozás aktívan vagy versenyszerűen sportolók tápanyagbevitelére, folyadékfogyasztásra nyújt megoldásokat.

sportfood.huA sportétkezés legfőbb irányelvei közé tartozik, hogy edzés vagy verseny előtt közvetlenül már nem ajánlatos enni, hiszen ilyen rövid idő alatt nem tud kiürülni a gyomorból az étel, így a maximális teljesítmény sem fog sikerülni. A legtöbb idő a zsírok lebontásához kell, majd a fehérjékhez és a szénhidrátokhoz. A magas szénhidráttartalmú és alacsony zsírtartalmú ételeket ajánlott edzés előtt bevinni a szervezetbe. A fűszerezésre is kell ügyelni az ételek elkészítésekor, mert az emészthetőséget ez is befolyásolja. Ajánlott törekedni arra, hogy többször, de kevesebb adagokat együnk.

Az energiát edzés közben húsz percenként érdemes pótolni, hogy ne következzen be teljesítményromlás.

Ha fontosnak tartod a sporttáplálkozást, tekintsd meg kínálatunkat, étlapunk a sportbarátok számára kifejlesztett, így nem kell azon gondolkodni, hogy mit főzzünk otthon. Finom, egészséges és energiadús ételek várnak Téged is a Sport Foodnál!

 A fogyás alapja a tudatos étkezés!

Az új évszak beköszöntével beindulnak az életmódváltások is. Sokan szeretnék elérni álomalakjukat, tömegével iratkoznak be konditermekbe, beindul a motivációs lejátszási listák összeállítása a reggeli és esti futásokhoz, és még sorolhatnánk.

egészséges táplálkozás Sokan úgy hiszik, hogy az életmódváltás alapja a sportolás, és hogy minél többet mozogjunk. Ez persze így van, de emellett fontos elmondani azt is, hogy az edzés mindössze a 20%-át adja a sikeres fogyásnak, a többi, azaz a 80%, az egészséges táplálkozás során jön össze. Hiába sportolunk tehát rendszeresen, ha heti négyszer ugyanabban a gyorsétteremben esszük tele magunkat, nem fogunk egy dekát sem fogyni, és az egészségünk se lesz jobb.

A Sport Food gondol azokra is, akik az egészséges táplálkozás mellett döntenek, ám idejük nincs arra, hogy erre is figyeljenek. Menüink mindegyikét úgy állítottuk össze, hogy azok teljes tápértékkel rendelkezzenek, és csakis olyan hozzávalókat tartalmazzanak, amelyek hozzájárulnak az egészséges és fitt szervezet kialakításához.

Heti menüinkért és további információkért böngéssze honlapunkat!